White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Wound Collector, Celesterre, Façade @Musicon, Den Haag

Leestijd: 2 minuten

Op vrijdag 23 september stond Musicon Den Haag middels Wound Collector, Celesterre en Façade op een brede manier in het teken van metal. Van doom tot death en ook black werd op deze door White Room Reviews georganiseerde avond voorgeschoteld.

Ter gelegenheid was had de ondergetekende de camera meegenomen, maar – uiterst suf – zonder geheugenkaart. Daarom is het beeld materiaal van Wound Collector en Celesterre afkomstig van Marko van Haren van Fuse Wire. Het zeer teleurstellende weer bracht de bezoekers al wel in de sferen van de doom, maar daardoor heeft hij ook Façade deels moeten missen. Vandaar alleen beelden van de andere twee bands. Een lege telefoon zorgde daarna ook voor minder resultaten voor de afsluitende Belgen. Dat neemt niet weg dat het een mooie avond was. Dank allen daarvoor.

Celesterre

Wound Collector

Deze show was in het kader van Loud & Heavy in Musicon. Het festival Loud & Heavy, dat door White Room Reviews wordt georganiseerd, volgt op 15 oktober. Inmiddels is daar de voorverkoop voor gestart. Kaarten kunnen via deze link bemachtigd worden. Op het programma staan dan onder andere Downcast Collision, Radeloos///Ziedend en Terradown. De dag zal veel varianten binnen de stevige muziek herbergen. Dat mag niet gemist gaan worden.

MUSICON ONLINE

Website
Facebook

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén