White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Trust Us We’re Liars, Rages Of Sin, Driftwood @Musicon, Den Haag

Leestijd: 2 minuten

X Raiders op 22 april dan eindelijk in Musicon, Den Haag? NiX Raiders, want zanger Daniël was getroffen door een flinke griep. Gelukkig kon de avond doorgaan en in Rages Of Sin werd er een mooie vervanger naar het podium van Musicon gehaald. De opgekomen, veelal jonge, menigte bleek wel in de mood voor een gevarieerd programma. Het geschoten beeldmateriaal is waar gecrediteerd weer door Marko van Haren van Fuse Wire.

Driftwood

De naam Driftwood zal misschien niet bij iedereen direct een belletje doen rinkelen, maar bij hen die er bij waren wel. Zangeres Nika kreeg o.a. met ‘You Give Love A Bad Name’ menig metalhead flink in beweging. De set van dit goedgemutste viertal smaakte niet alleen bij hen naar meer.

Driftwood Musicon
credits: Marko van Haren

Rages Of Sin

Vrijdag 22 april, 16.00. Na menig telefoontje, appje en inzet van een stel toffe gozers uit de regio kon bevestigd worden dat Rages Of Sin X Raiders zou gaan vervangen. De melodieuze death metal mocht dan wel heel anders zijn dan de muziek van de voorgaande band, het plezier was er niet minder om.

Trust Us We’re Liars

De avond werd afgesloten door een band die in de middag nog dacht voorprogramma te zijn. Evenals voor X Raiders gold ook voor het regionale Trust Us We’re Liars dat zij al menig keer op het affiche hadden gestaan van Musicon, maar dat om corona-gerelateerde redenen de show telkens geen doorgang kon vonden. Nu wel. En hoe. Energiek als altijd sloot dit vijftal de avond in Musicon af.

MUSICON ONLINE

Website
Facebook

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén