White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

V.A. – Forever Reigning

Natuurlijk, er zijn mensen die stellen dat men iconische bands en tracks beter niet kunt coveren. Anderzijds is het ook mooi om een band te eren. Dat laatste is gebeurd voor een groep artiesten op Forever Reigning. Die tribute plaat komt uit via Satyrn Studios, wat tevens voor hen het debuut is.

Klassiekers reigning

Op deze plaat zijn een groep bands in de weer geweest met het oeuvre van Slayer. Natuurlijk mogen dan ook de klassiekers niet ontbreken. ‘South Of Heaven’ heeft de eer de release te openen. Skrog laat horen dat zij goed uit de voeten kunnen met die track, maar doen dat ook wel lekker veilig.

‘Dead Skin Mask’ wordt door Skull Fuckers Incorporated gebracht. Die band heeft de eer niet één maar twee klassiekers te mogen voorschotelen op deze uitgave. Zij sluiten de twaalf tracks dan ook af met ‘Raining Blood’. Ondanks dat het hier niet Slayer is welke de bombast door de speakers blaast, blijft het wel heerlijk.

Oog voor meer

Dat er niet alleen gekozen is voor de meezingers van weleer, valt de artiesten te prijzen. Zo wordt de titeltrack van Divine Intervention, ook gebracht door Skrog, ook nog in de spotlight gezet. Ook ‘Disorder’, een van de weinige samenwerkingen van Slayer, komt voorbij. De song, die eigenlijk met Ice-T opgenomen werd, krijgt een reanimatie door SloKill.

Tribute albums zijn niet aan iedereen besteed, maar de groep artiesten die op Forever Reigning Slayer een mooi eerbetoon geeft, doet het wel goed. Eens te meer blijkt dat Slayer voortleeft in de metalen harten.

V.A. - Forever Reigning

TRACKLIST FOREVER REIGNING, A TRIBUTE TO SLAYER

 1. South Of Heaven – SKROG
 2. Show No Mercy – DISINTER
 3. Expendable Youth – DISTAL DESCENT
 4. Dead Skin Mask – SKULL FUCKERS INCORPORATED
 5. Bloodline – EULOGY IN BLOOD
 6. Delusions of Savior – DISTAL DESCENT
 7. Mandatory Suicide – DISTAL DESCENT
 8. Disorder – SLOKILL
 9. At Dawn They Sleep – OVERT ENEMY
 10. Spill The Blood – BLOAT TOAD
 11. Divine Intervention- SKROG
 12. Raining Blood- SKULL FUCKERS INCORPORATED

SATYRN STUDIOS ONLINE

Website
Facebook

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén