White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Rebelstar – interview

Leestijd: 3 minuten

Het heeft lang geduurd, maar eindelijk heeft Rebelstar de langverwachte opvolger van Rebelstar II. The Black Widow Anthems laat horen dat de nieuwe line-up duidelijk een positieve uitwerking heeft op deze Nederlandse band. Vanwege deze vurige plaat, had White Room Reviews (WRR) een kort interview met Rebelstar.

Het interview met de frontman va Rebelstar, Serge Naberman (SN), gaat niet alleen over de muziek. Om nog niet al te veel uit te verklappen, komt er ook nog een link naar zowel bier als cappuccino naar voren en heeft Nabermann ook nog een advies waarbij de A12 betrokken wordt. Lees het interview hieronder.

Rebelstar-band-WhiteRoomReviews-Cred-Maurice_Jonas

Interview Rebelstar

WRR.: “Het heeft lang geduurd voordat de nieuwe plaat er was. Hoe komt het dat het in deze samenstelling wel ineens vlot ging?”
SN: “Het is een soort van magie, dat is ook niet helemaal vanzelf gegaan en soms moet je er gewoon voor werken. Maar toen de 1e songs werden opgenomen en afgewerkt begon het gevoel te komen om meer te willen doen!”

WRR.: “Wat brengen Conrad en Cimo extra in Rebelstar?”
SN: “Vooral met Conrad heb ik muzikaal en compositorisch een klik! Ciro en Bart de bassist zorgen voor een steady basis en rust binnen de band. Conrad en ik zijn de razers, haha.”

Rebelstar II versus The Black Widow Anthems

WRR.: “Wat is voor jullie nu het grootste verschil tussen Rebelstar II en deze plaat? Er zit immers een lange periode tussen waarin op vele fronten veel veranderd is.”
SN: “Ik denk dat ik vooral meer persoonlijks te melden had. Dat had ik altijd wel maar ben nu nog meer naar binnen gekeerd om nog dieper te graven in de emoties en demonen. Op muzikaal gebied heeft ieder zijn partij thuis op t gemak in kunnen vullen door de moderne techniek. De sounds heb ik later geproduceerd. Daardoor zat ik niet bij iedereen er boven op maar kon iedereen zijn ding doen. Rebelstar II was in notime oogenomen en geschreven. Voor dit album hebben we gewoon meer de tijd genomen.”

WRR.: “Welk bier kan het beste genoten worden tijdens het luisteren naar The Black Widow Anthems? En waarom?”
SN: “Ik zou in de auto gaan zitten met een sixpack Hertog Jan en met 160 de A12 af gieren! Het is perfecte auto muziek! Ik heb veel tijd in de productie gestoken dus hij kan ook hard in de auto zonder dat ’t vervormt! Maar zonder dollen. Ik had de beste momenten tijdens het opnemen gedaan met een cappuccino. Aangezien deze plaat gaat over ’t omgaan met het leven zonder drank mag iedereen zelf bepalen hoe die luistert.”

En nu

WRR.: “Vrijdag 14 april knallen jullie The Black Widow Anthems er middels de show in Paard Den Haag in. Wat kan verwacht worden van die avond en van Rebelstar in de periode na de release?”
SN: “Het wordt een strakke show met nieuwe en oude nummers. Het is niet alleen een presentatie van het album maar ook een presentatie van de nieuwe Rebelstar bezetting! Lekkere gitaar solo’s en heldere zang, iets wat niet iedere heavy band nog doet tegenwoordig! Strakke drums en een pompende bass gaan zorgen voor een ouderwets Rockfeest!!”

“We gaan veel spelen de komende en zijn bezig met t zoeken naar mogelijkheden om internationaal te touren met een bekende band! Verder zal er nog een 2e clip worden opgenomen!”

Rebelstar presenteert The Black Widow Anthems op 14 april in Paard Den Haag. Nouked zal het voorprogramma verzorgen. Kaarten voor deze mooie avond kunnen verkregen worden via de website van het Haagse podium.

REBELSTAR ONLINE

Website
Facebook

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén