White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

AC/DC heeft video voor ‘Witch’s Spell’ online

‘Whole Lotta Rosie’, ‘Highway To Hell’, ‘Thunderstruck’, ‘Back In Black’ en zo kunnen er nog vele track volgen. Wie kent AC/DC niet. Afgelopen jaar kwam de legendarische hardrock band uit Australië met een nieuwe plaat, Power Up. Van dat album heeft AC/DC een video online gezet voor ‘Witch’s Spell’.

Voor de video van ‘Witch’s Spell’ is AC/DC de samenwerking aangegaan met Wolf & Crow. Voor het resultaat zijn ook livebeelden gebruikt, die op hun beurt gemaakt zijn door Clemens Habicht. Check het eindresultaat snel hieronder.

Over AC/DC

Wereldwijd heeft AC/DC meer dan 200 albums verkocht. Om een beeld te geven van hoeveel dat is, moet men indenken dat elke inwoner van Nederland zo’n tien albums van AC/DC thuis heeft staan. Elke inwoner, dus niet per gezin. Die faam begon al in de jaren ’70, toen nog met Bon Scott aan het front. Dat verhaal moge bekend zijn, evenals dat van vervanger Brian Johnson.

Van alle platen van AC/DC geldt dat Back In Black de best verkochte is. Daarvan zijn er wereldwijd meer dan vijftig miljoen verkocht. Daarmee is dat album tevens een van de best verkochte albums aller tijden. Niet voor niets viel AC/DC onder andere met die plaat in de prijzen.

Over het recente ‘POWER UP’

Voor dit album werkte de band opnieuw met producer Brendan O’Brien. werden ook ‘Black Ice’ (uit 2008) en ‘Rock Or Bust’ (2014) gemaakt. Volledig opgeladen voor het volgende decennium biedt AC/DC op het nieuwe album twaalf ijzersterke nummers. Daarop wordt met grote trots de eigen zo herkenbare sound en kenmerkende power opnieuw geëtaleerd.

‘POWER UP’ is beschikbaar in meerdere versies die verzamelaars en die-hard fans zullen doen watertanden. Daaronder zijn digitale, CD- en deluxe versies. Met als absolute klap op de vuurpijl de limited edition: een unieke luxe ‘POWER UP’-box als ultiem hebbeding voor de fan. Met een druk op de knop aan de zijkant van de box gaat het neon AC/DC-logo knipperen en knalt ‘Shot In The Dark’ direct uit de ingebouwde luidsprekers. De box bevat de CD in soft-pack met een booklet van 20 pagina’s met exclusieve foto’s. Daarbij komt ook een USB-oplaadkabel zodat de box altijd opgeladen en ingeschakeld blijft. Dat is voor zo’n uitgave natuurlijk wel uiterst handig en nodig.

AC/DC 2020

TRACKLIST POWER UP

1.     Realize
2.     Rejection
3.     Shot In The Dark
4.     Through The Mists Of Time
5.     Kick You When You’re Down
6.     Witch’s Spell
7.     Demon Fire
8.     Wild Reputation
9.     No Man’s Land
10.  Systems Down
11.  Money Shot
12.  Code Red

AC/DC ONLINE

Website
Facebook
Instagram
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 White Room Reviews

Thema door Anders Norén