White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

ASET heeft eerste single debuutplaat online

Leestijd: 2 minuten

Het is afkomstig uit Frankrijk en het is gehuld in een flinke waas van mysterie. ASET is dan ook een nieuwe naam in de wereld van de black metal, maar de leden zijn dat niet. Die band heeft nu goed nieuws in aanloop naar de debuutplaat. ASET heeft namelijk de eerste single online gezet.

Die eerste single van ASET heet ‘Lord Of Illusions’. Dat is een van de zeven nummers welke op Astral Rape, zoals de debuutplaat zal gaan heten, zal staan. Dat album verschijnt op 22 september van dit jaar via Les Acteurs De L’Ombre Productions. Voor hen die het aandurven, is hier die single.

Over de band

Zoals bekend is ASET dus een nieuwe naam aan het front. De groep, welke zich toelegt op de occulte kant van de black metal, kent in de line-up leden van onder andere en Oranssi Pazuzu. Hun black metal is zowel agressief als modern te noemen, maar kent dus wel een zwaar occult randje. De liefhebbers zullen dan ook reikhalzend uitkijken naar Astral Rape. Die plaat is overigens al in de pre-order. Check daarvoor deze link. Daar is zowel de digipak als de LP-versie alvast te reserveren.

ASET Astral Rape

Tracklist Astral Rape

1. A Light In Disguise
2.  Abusive Metempsychosis
3. A New Man For A New Age
4. Lord Of Illusions
5. Astral Dominancy
6. Force Majeure
7. Serpent Concordat

ASET online

Facebook 
Instagram

LES ACTEURS DE L’OMBRE PRODUCTIONS ONLINE

Website 
Webshop 
Facebook
YouTube 
Bandcamp

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén