White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Cathubodua presenteert nieuwe gitarist met video

Leestijd: 2 minuten

Onlangs kon hier de review gelezen worden voor Continuum van Cathubodua. Deze Belgische symfonische metalband liet zich met deze release van haar beste kant zien. De sound en de beleving van dat album zorgen namelijk voor een mooie ervaring bij de luisteraar. Cathubodua heeft van die plaat een track online gezet met een video.

De video van Cathubodua behoort tot het nummer ‘Deified’. Het zestal gebruikt deze playthrough video ook om de gitarist van dienst te introduceren. Robin Ritzen heeft namelijk live nog niet kans gehad om te schitteren. Vandaar dat de fans en muziekliefhebbers op deze manier kennis met hem kunnen maken. Check daarom de onderstaande video.

“As the name already suggests, Deified is built as a palindrome. A cathartic centre is flanked by a dramatic symphonic buildup and soaring guitar solos: a perfect opportunity for Robin to show his work!” Dat is wat de band over deze track laat weten.

CATHUBODUA

Deze Belgische band is ontstaan in 2013 in Leuven. De symfonische metal van dit gezelschap valt op door de vrouwelijke vocalen en onder andere de inzet van de viool. In 2016 verscheen de EP Opus I: Dawn. Enkele wisselingen in de line-up hebben er vervolgens plaats gevonden, maar Cathubodua is onverminderd doorgegaan. Het album Continuum is daarvan het schitterende resultaat. Die plaat kan via de band of via Massacre Records aangeschaft worden.

Cathubodua - Continuum

CATHUBODUA ONLINE

Website
Facebook

MASSACRE RECORDS

Website
Facebook

Cathubodua
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén