White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Coffin Feeder knalt er harder in dan Ian

Waar de wereld praat over wat natuurlijk geweld in de Verenigde Staten, komt de echte wervelwind uit België. Voor hen die het hadden gemist: die heet niet Ian maar Coffin Feeder. Men neemt daar de som van bruut keer bruut en het resultaat is veel meer dan bruut in het kwadraat.

Dat blijkt wel met de nieuwe single van Coffin Feeder. Dat nummer is jeugdsentiment. Niet omdat Coffin Feeder al gedraaid werd toen de ondergetekende nog in de jeugdige leeftijdscategorieën zat, maar wel om tal van andere redenen. Tel jij ze allemaal in ‘Dead Or Alive?’

Ep op komst

Voor hen die nog levend zijn na ‘Dead Or Alive’ is er nog meer goed nieuws. Op 30 november ziet de Belgische formatie de eerste ep verschijnen. Die plaat gaat niet alleen over de top zijn, hij heet ook Over The Top. Die ep gaat vier tracks tellen en komt uit op zowel cd als op vinyl. De release is al in de pre-sale via de website van de band.

Over Coffin Feeder

Deze band is niet zomaar een band uit België. Het is een gezelschap om naar uit te kijken, om te vrezen en waar de oren geil van worden. De line-up belooft al meer dan het menu van een driesterren-chef. De groep bestaat uit een zooitje mannen die geen introductie meer nodig hebben. Hun sporen hebben ze al verdiend in onder andere AbortedLeng Tch’e en Fleddy Melculy. Als er nog geen belletje gaat rinkelen, moge gesteld worden dat ook reanimatie geen zin meer heeft.

Coffin Feeder 2022

COFFIN FEEDER ONLINE

Website
Facebook
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén