White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Dance Devil Dance’ nieuwe single Avatar

Leestijd: 2 minuten

‘Dance Devil Dance’ is de nieuwste single van de Zweedse metal band AVATAR. Het nummer is het tweede voorproefje in de aanloop naar hun net aangekondigde gelijknamige album dat op 17 februari verschijnt. Daarnaast is er een gruwelijke videoclip verschenen voor de titeltrack die geregisseerd is door Johan Carlèn.

Dance Devil Dance is de negende plaat van de band en werd opgenomen in de Zweedse wildernis, ver weg van alle glamour van de grote stad en moderne studio’s en is geproduceerd door Jay Ruston (Anthrax, Mr. Bungle, Crobot, Stone Sour, Amon Amarth, Uriah Heep etc.). Check de single van Avatar op deze locatie.

Reactie Avatar

Over het aankomende album Dance Devil Dance zegt de band: “You always hear bands say, ‘This is our best album yet.’ This is our best album yet. It is Avatar at our most laser focused, at our most razor sharp. There’s no BS, no extra fat. Every track is a weapon and has a purpose. It’s all in the title, as this album is our angriest, horniest and most spiritual release, all at once. It’s a must-hear”

Komend jaar komt Avatar ook naar Nederland. De Zweedse band zal dan op 12 maart in Tilburg in de 013 spelen. Ongetwijfeld zal dan ook Dance Devil Dance goed gepromoot gaan worden, want de tournee draait om die release.

Avatar 2022

AVATAR ONLINE

Website
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén