White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Gallia heeft jouw hulp nodig voor ‘Obscura’

Leestijd: 2 minuten

Gallia vervoegde zich bij het Belgische metallandschap in 2015, maar pas in 2018 – toen hun EP Everflame gereleased werd – stapten ze in de spotlight. Metalblogs en -magazines waren enthousiast over de release en keken verwachtingsvol uit naar een nieuw album. Dit jaar brengt Gallia een nieuw, full-length album Obscura uit. Deze was drie jaar in de maak en zal de stempel ‘cinematische metal’ zal dragen. Ze hebben een Kickstarter opgericht om het realiseren van dit album te kunnen financieren en hopen zo €10.000 in te zamelen om productie-, artwork-, merchandise- en PR-kosten te dekken.

Gallia biedt een waaier aan pakketten aan om hun supporters te belonen voor de steun aan Obscura. Van een digitaal pakket tot een all-inclusive pakket met Gallia merchandise, CD’s en deelname aan de VIP Pre-release party en tickets voor de releaseshow. Je kan kiezen welk pakket je het meest aanspreekt en hoeveel je wil bijdragen aan dit project.

Gallia

Eerste doel

Het eerste doel is om €6.800 in te zamelen om de basiskost van productie (opnamestudio) en artwork-creatie te dekken. Als Gallia erin slaagt om €10.000 binnen te halen, kunnen ze een volledige Obscura-beleving aanbieden, met 2 muziekvideo’s, geweldige merchandise, een releaseshow en nieuwe fans bereiken via marketing.

Gallia creëert altijd een verhaal rond hun releases, wat in de smaak valt bij fantasy fans. In een mythische wereld hoor je verhalen over duisternis en moed. Dit helpt om een all-round ervaring te bieden en geeft de muziek en teksten veel meer diepte. Niets is toeval, maar draagt bij aan een groter verhaal. De EP Everflame vertelde het verhaal van de bandleden die werden opgeroepen door een profetie om de Everflame te bewaken, een baken van hoop en licht. Duizenden jaren brachten ze door in een grot vol demonen, vechtend om het vuur te verdedigen.

In Obscura is hun taak volbracht en keren ze terug naar de wereld, waar ze ontdekken dat de aarde veranderd is. Niets is nog hetzelfde, en ze vertrekken op verre reizen om deze nieuwe plek te verkennen. Maar wat ze vinden, is een veel donkerdere wereld dan degene die ze achtergelaten hadden.

Gallia online

Website
Spotify
Facebook
Instagram
Tiktok

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén