White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Ghost komt met nieuwe EP vol covers, single online

Leestijd: < 1 minuten

De Zweedse rockers van Ghost komen met een nieuwe EP vol covers. Dat heeft de band laten weten. Om dat alvast even goed in het zonnetje te zetten, heeft Ghost ook al de eerste single van de release online gezet. Dat is namelijk een klassieker van Genesis.

Die eerste single is namelijk ‘Jesus He Knows Me’. De track, waarin bepaalde zaken toch echt met een kwinkslag genomen moeten worden, heeft ook een spraakmakende video gekregen. Check dat daarom hier snel.

Ghost en covers

Die nieuwe EP van Ghost gaat Phantomime heten en komt op 18 mei via Loma Vista Recordings op de wereld. Ghost presenteert hier dus weer een release vol covers, iets wat zij in het verleden ook al gedaan heeft. Toen werd onder andere ABBA, Depeche Mode en Army Of Lovers gecoverd. Op andere momenten in de carrière was Ghost ook niet vies van covers, getuige hun versies van klassiekers van Metallica en Pet Shop Boys.

Nu komt er dus een nieuwe EP met covers. Daarop zal Ghost onder andere ook Iron Maiden gaan aandoen. ‘Phantom Of The Opera’, wat toch wordt gezien als een van de oudste klassiekers van deze Britten, is namelijk een van de vijf tracks op de tracklist. Die luidt volledig zo:

01. See No Evil (TELEVISION)
02. Jesus He Knows Me (GENESIS)
03. Hanging Around (THE STRANGLERS)
04. Phantom Of The Opera (IRON MAIDEN)
05. We Don’t Need Another Hero (Thunderdome) (Tina Turner)

GHOST ONLINE

Website

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén