White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Gia G heeft een nieuwe single online

De Amerikaanse gitariste Gia G, welke misschien qua naam op Gus G lijkt, maar hoogstwaarschijnlijk geen familie is, heeft een nieuwe single online. Die single komt in aanloop naar de ep die aan het eind van deze maand via Sliptrick Records zal gaan verschijnen.

Die nieuwe single van Gia G heet ‘Cosmic Wave’. Dat is direct ook de titeltrack van de aankomende ep van Gia G. Het nummer laat horen waar deze gitariste de muziekliefhebbers mee aan de speakers kluistert. Gia G staat namelijk bekend om de tap harmonics, een techniek die door Eddie Van Halen wereldberoemd is geworden. Check die track hier.

Over Gia G, de band

Als een act de naam van een persoon draagt, dan lijkt het er altijd op dat het gaat over één iemand. Toch is Gia G een band. Naast haar zijn daarin nog twee leden actief. Achter de drumkit is Mark George te vinden. De bassist van het gezelschap heet Paul Angle. Toch is in de video voor de titeltrack van de aankomende ep te zien dat Gia G toch wel de ster van de band is.

De ep Cosmic Wave zal op 25 januari via Sliptrick Records gaan verschijnen. De muziek zal zich breed laten omschrijven. Gia G haalt namelijk invloeden van zowel de rock, blues als jazz en schuwt het zelfs niet om ver daarbuiten te denken. Kortom, keep an eye on it.

Gia G

Gia G online

Facebook 
Youtube 
Instagram 
Twitter 

SLIPTRICK RECORDS ONLINE

Website
Facebook
Twitter

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén