White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Graspop Metal Moose vindt plaats in april

Op de skipistes wordt er al volop ganz viel Spaß beleefd, maar de allergrootste indoor après-ski party van het jaar wordt helaas even uitgesteld. Als gevolg van de nieuwe maatregelen in het kader van de gezondsheidscrisis vindt de allereerste editie van Graspop Metal Moose in het Antwerps Sportpaleis nu plaats op zondag 17 april 2022. Vanaf 16u zullen duizenden metalheads van heinde en verre met elkaar verbroederen aan de drie centrale bars op het middenplein, goed voor 150 lopende meter toog. Uitkateren en bekomen van de grootste metalparty ter wereld kan vervolgens daags nadien op Paasmaandag.

Graspop Metal Moose?

Wat kan je verwachten van Graspop Metal Moose? Non-stop rock & heavy metal, natuurlijk! Dus van klassiekers tot de nieuwste hits en de grootste meezingers in een onvergetelijke après-ski sfeer! De beste metal-DJ’s, coolste tribute acts en enkele verrassende special guests entertainen je een ganse avond lang. De line-up volgt spoedig.

Auch ganz toll: halve liters bier en shotjes, dansers, pyro en special effects, skiliften, und… De allereerste metalonaise! Iedereen in lederhosen, dirndl, vikingoutfit of battle jacket is dan welkom om mee de langste metal polonaise ter wereld te vormen!

Reizen en tickets

Reis wijs! Kom met de Metal Moose bus, drink een glaasje en laat je veilig weer naar huis brengen. De bussen vertrekken vanuit Kortrijk, Gent, Hasselt, Leuven, Mechelen, Mol, Dessel en Vosselaar. Tickets en info op de website. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

Graspop Metal Moose
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén