White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Heavy’ nieuwe single Between The Rats And Snakes

Leestijd: 2 minuten

Eigenlijk had de band het niet hoeven te benadrukken, want ‘Heavy’ is de nieuwe single van Between The Rats And Snakes zeker. Dat nummer is vandaag de wereld in geslingerd, waarmee men een nog beter beeld van deze metalband krijgt.

‘Heavy’ is nu via de talloze platforms te beluisteren, maar de single zal in de komende weken door Between The Rats And Snakes ook nog worden voorzien van een video. Tegen die tijd kan het zomaar zijn dat je deze track al grijs hebt gedraaid. Check it out.

OVER DE BAND

Eigenlijk is er weinig bekend over de groep. Wie een beetje graaft in hun socials, welke onderaan dit artikel te vinden zijn, weet dat Between The Rats And Snakes in 2020 is opgericht. Natuurlijk waren dat ook tijden waarin bands zich minder dan gehoopt op de bühne konden begeven. Misschien dat men daarom de groep nog niet zo kent.

‘Spiral Down’ was de eerste single en liet goed horen dat de metalcore goed in de vingers zit. Dat nummer werd gevolgd door ‘The Prophet’. Het gezelschap laat in de sound ook doorsluimeren dat er echt wel meer invloeden zijn dan louter dat genre. Naast deze drie tracks kan men ook live een goed beeld van deze groep krijgen. Between The Rats And Snakes zal dan ook haar opwachting maken op White Room’s Loud & Heavy in Musicon op 7 oktober. Dat belooft dus veel goeds. Blijf de band volgen voor meer ins en outs over deze Rotterdamse groep.

Between The Rats And Snakes

BETWEEN THE RATS AND SNAKES ONLINE

Website
Facebook
Instagram
Twitter
Tiktok

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén