White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Debuutsingle Between The Rats And Snakes online

Leestijd: 2 minuten

Het is misschien voor velen een nieuwe naam, maar ergens moet er begonnen worden. In het volle land van de muziek is het uitbrengen van muziek dan ook een goede manier om de spotlight jouw kant op te krijgen. Dat moet Between The Rats And Snakes ook gedacht hebben, want hun debuutsingle is enige tijd terug gelanceerd.

Die debuutsingle van Between The Rats And Snakes heet ‘Spiral Down’. De track is op meerder platforms te genieten. Het nummer laat horen wat er van de metalcore, want daar gaat het bij deze band om, van hen verwacht kan worden. Check het daarom snel zelf.

Over de band

Eigenlijk is er weinig bekend over de groep. Wie een beetje graaft in hun socials, welke onderaan dit artikel te vinden zijn, weet dat Between The Rats And Snakes in 2020 is opgericht. Natuurlijk waren dat ook tijden waarin bands zich minder dan gehoopt op de bühne konden begeven. Misschien dat men daarom de groep nog niet zo kent.

‘Spiral Down’ laat goed horen dat de metalcore goed in de vingers zit. Het gezelschap laat in de sound ook doorsluimeren dat er echt wel meer invloeden zijn dan louter dat genre. Daarom zou het zomaar eens kunnen zijn dat deze energieke sound in de volgende single een net wat andere lijn volgt. Blijf de band volgen voor meer ins en outs over deze Rotterdamse groep.

Between The Rats And Snakes online

Website
Facebook
Instagram
Twitter
Tiktok

Between The Rats And Snakes - Spiral Down single
Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén