White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Cannibal Corpse met mooie package naar Europa

Leestijd: < 1 minuten

Nu 2023 steeds dichterbij komt, wordt het ook tijd om de agenda’s aan te schaffen voor dat jaar. Dat die direct al goed gevuld kunnen worden met shows, is een understatement. Daar komt nu nog een must-see voor de doorgewinterde metalhead bij, want Cannibal Corpse heeft laten weten naar Europa te komen.

De snoeiharde band doet dat niet alleen. Cannibal Corpse neemt op de tournee door Europa Dark Funeral, Ingested en Stormruler meer. Die een na laatste bracht recent nog Ashes Still Lie uit, een plaat die lekker bruut is. Voor Cannibal Corpse zelf geldt dat zij in 2021 hun meest recente langspeler uit hebben gebracht. Die plaat zal ongetwijfeld ook aan bod gaan komen tijdens deze shows.

Nederland en België

Nederland heeft de eer om de tournee te mogen openen. Dat gebeurt op 10 maart in Hengelo. Daar spelen de bands in het Metropool. Vervolgens worden er vele landen aangedaan, om op 12 april weer in Nederland te komen. Dan is Gebr. de Nobel te Leiden de plaats van bestemming. België is een dag later aan de beurt. Dan speelt de package in de Trix te Antwerpen. Check alle andere data op de poster.

Tour Cannibal Corpse Europa

CANNIBAL CORPSE ONLINE

Website
Facebook
Twitter

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén