White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Between The Rats And Snakes heeft nieuwe single

Leestijd: < 1 minuten

Het was voor sommige mensen een van de verrassendste namen op het affiche van White Room’s Loud & Heavy aankomende oktober: Between The Rats And Snakes. Het was een naam die weinig belletjes deed rinkelen en ook nog weinig muziek noch shows online heeft staan. Daar komt steeds meer verandering in, want onlangs heeft Between The Rats And Snakes een nieuwe single online gezet.

Die nieuwe single van Between The Rats And Snakes heet ‘The Prophet’. Het onderstreept dat deze band meer is dan metalcore en daarbij ook dat dit gezelschap duidelijk aandacht aan de productie besteed. Check dat hier zelf. Mocht je echter YouYube-angst hebben, dan kan de track hier op andere streamingsdiensten gevonden worden.

OVER DE BAND

Eigenlijk is er weinig bekend over de groep. Wie een beetje graaft in hun socials, welke onderaan dit artikel te vinden zijn, weet dat Between The Rats And Snakes in 2020 is opgericht. Natuurlijk waren dat ook tijden waarin bands zich minder dan gehoopt op de bühne konden begeven. Misschien dat men daarom de groep nog niet zo kent.

‘Spiral Down’ was de eerste single en liet goed horen dat de metalcore goed in de vingers zit. Het gezelschap laat in de sound ook doorsluimeren dat er echt wel meer invloeden zijn dan louter dat genre. De nieuwe single laat dus horen dat zij voor meer staan dan wat zij in die eerste single hebben laten horen. Dat belooft dus veel goeds. Blijf de band volgen voor meer ins en outs over deze Rotterdamse groep.

BETWEEN THE RATS AND SNAKES ONLINE

Website
Facebook
Instagram
Twitter
Tiktok

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén