White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Hold On In The Night’ nieuwe video Rebelstar

Leestijd: 2 minuten

The Black Widow Anthems is eerder dit jaar glansrijk op de wereld gezet middels een krachtige releaseshow van Redelstar in Paard Den Haag. Dat album is nog steeds hot, zeker voor men die de hardrock hoog heeft zitten. Daarom heeft Rebelstar een nieuwe video online gezet.

Die video behoort tot het rockende nummer van Rebelstar genaamd ‘Hold On In The Night’. De plaat, waarop de thema de strijd tegen de verdovende middelen is, een strijd die door de frontman gewonnen is, wordt met dit nummer weer mooi vertegenwoordigd. Check die video hier.

De track heeft high energy en heeft een snel tempo waardoor je je in een rollercoaster waant. Door het zeer pakkende refrein in combinatie met een flitsende clip is het vol gas van begin tot eind en is ‘Hold On To The Night’ nu al de “HIT” van het album te noemen. Op dit moment is de band bezig met de voorbereidingen van losse optredens en een tour die plaats moet gaan vinden na de zomerstop!

Over de band

Het heeft lang geduurd voordat Rebelstar met de opvolger van Rebelstar II kwam. In april van dit jaar was het dus zo ver. Toen is The Black Widow Anthems uitgekomen. Die plaat is ook het bewijs van de kracht van de huidige line-up van Rebelstar. Serge Naberman en bassist Bart Pellinkhof hebben inmiddels gezelschap gekregen van de ervaren muzikanten Conrad Hultermans op gitaar en Ciro Palma als drummer. Dat heeft de groep duidelijk, zowel in de studio als live, goed gedaan.

Rebelstar - The Black Widow Anthems

TRACKLIST THE BLACK WIDOW ANTHEMS

01. One More Time
02. All Messed Up
03. Somebody Save Our Souls
04. In Murder They Trust
05. Fast & Furious
06. Hold On To The Night
07. Scared of the Devil
08. Under a 100.000 Stars
09. Full Circle
10. Start Rocking

REBELSTAR ONLINE

Website
Facebook

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén