White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Jenner heeft nieuwe lyricvideo online

Leestijd: 2 minuten

De trots van de Servische metalscène Jenner heeft natuurlijk al lang en breed duidelijk gemaakt dat zij met een nieuwe plaat gaan komen. Deze dames hebben hun tijd in de studio er al een geruime tijd op zitten. Dat resulteert in nieuw materiaal dat wordt prijsgegeven. Ditmaal is het een lyricvideo die Jenner online heeft gezet.

Die nieuwe lyricvideo van Jenner betreft er een voor het nummer ‘No Time For Prayer’. Dat nummer is dus afkomstig van het in januari te verschijnen Prove Them Wrong. De band, bekend om haar vurige mix van thrash, speed en heavy metal, ziet dat album dan via Fighter Records verschijnen. Eerder dit jaar bracht dat label hun debuutplaat, To Live Is To Suffer, ook opnieuw op de markt. Check hier die video.

Prove Them Wrong zal naast de mooie uitgaves op CD en cassette ook op vinyl uitkomen. Dat zorgt ervoor dat de liefhebbers snel moeten zijn, want daar liggen mooie ontwerpen op de loer. En ja, die zijn gelimiteerd. Check bijvoorbeeld maar eens deze gespetterde versie. 24 januari komt die dus uit.

OVER DE BAND

Het was 2013 toen Aleksandra Stamenkovic deze band oprichtte. Inmiddels is men dus tien jaar verder en is de line-up ook flink veranderd. Bassiste Anja Mirkovic en drumster Selena Simic completeren inmiddels deze all female metal band.

In deze nieuwe line-up heeft de band dus Prove Them Wrong opgenomen, maar dat was niet de originele line-up van Jenner. Zowel To Live Is To Suffer als de daarop volgende ep uit 2020 kenden namelijk telkens een andere line-up. Stamenkovic is de dragende kracht in deze band, een die alle line-ups overleefd.

Jenner - Prove Them Wrong

Tracklist Prove Them Wrong

  1. No Time For Prayer
  2. Prove Them Wrong
  3. Born For Something More
  4. Down in the Pit
  5. Not Even You
  6. Eye For an Eye
  7. I Saw it All Clear
  8. Never Say Die
  9. Laws of the Weak

JENNER ONLINE

Bandcamp
Facebook
Instagram

FIGHTER RECORDS

Website
Facebook
Twitter
Bandcamp
Instagram

Jenner
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén