White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

John Coffey en Audio Bully’s ook naar Paaspop

Leestijd: 2 minuten

We hadden eerder deze maand gemeld dat de line-up voor Paaspop volleedig ende kompleet was. Maar dat was iets te voorbarig. Want met nog slechts negen dagen te gaan voordat het mooist gedecoreerde festival van Europa officieel het Nederlandse festivalseizoen opent, voegen we er namelijk nog twee geweldige bands aan toe. Die toevoegingen voor Paaspop zijn namelijk het onweerstaanbare Engelse electronic duo Audio Bullys en ’s lands meest explosieve post-hardcore/rock band John Coffey. Dat brengt het totaal aantal acts dat op maar liefst 17 podia & area’s te zien is op ruim 300.

John Coffey

En toen was ’s lands meest explosieve rockband John Coffey ineens terug, na hun even onverwachte en plotseling ingelaste pauze in 2016 (frontman David dook nog wel op in de band Beachdog die vorig jaar op Paaspop speelde). Wijzer en hongeriger dan ooit is het vijftal er na een pauze van bijna zeven jaar klaar voor om knalldrangmatig het publiek met huid en haar op te komen vreten met hun atoomsplitsingen ‘Featherless Redheads’, ‘Broke Neck’, ‘Relief’, ‘Dirt & Stones’, ‘Heart Of A Traitor’ en de klassieker ‘Romans’. 

Miles to the end of the road we walk to see John Coffey: wall of death, circle pits and creating chaos. In december dit jaar staat John Coffey in de AFAS Amsterdam, maar op Paaspop dit jaar dus nog in een intieme setting: in The Jack op vrijdagavond van 22.00-23.00 uur.

John Coffey op Paaspop

Audio Bullys

Bekend van hits als ‘We Don’t Care, ‘Face in a Cloud’ en ‘Gimme That Punk’ zette het internationaal vermaarde Engelse electronic duo Audio Bullys zich twintig jaar geleden op de wereldkaart met het ijzersterke debuutalbum ‘Ego War’. In 2005 verscheen hun grootste hit ‘Shot You Down’ waarop Nancy Sinatra (jawel: de dochter van) te horen was. Sindsdien is deze intrigerende genre-overschrijdende act niet meer weg te denken uit de extatische wereld van grooves, beats en decibellen. Audio Bullys sluit de vrijdagavond af in The Jack.

Het festival is al lang en breed uitverkocht. Enkel VIP-tickets zijn nog te verkrijgen. Check daarvoor, net als voor de complete line-up, de site van Paaspop.

PAASPOP ONLINE

Website

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén