White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Kingfisher Sky en Ann My Guard naar Duycker

Zaterdag 1 oktober staan de bands Ann my Guard en Kingfisher Sky op het programma bij Prog Invasion bij poppodium Duycker. Een avond voor de progressieve metal liefhebber waarin Hongaars talent tegenover Nederlands talent wordt gezet. Dat wordt dus een mooie avond.

Ann My Guard en Kingfisher Sky

Ann My Guard is de Hongaarse band. Eszter Anna Baumann richtte deze band op met het opnemen van haar eerste demo in 2007. Nu is daar ‘Moira’, het derde, en laatste album van de Hongaren waarvoor ze succesvolle internationale mediafeedback kregen.

Kingfisher Sky is de Nederlandse act van deze avond. Ook deze band debuteerde in 2007 en komen met hun vierde album ‘Technicoloured Eyes’ naar Duycker voor Prog Invasion. Die band hoeft natuurlijk geen introductie meer, want de Nederlandse kenners van het genre hebben deze band hoog zitten. In 2021 schitterden zij nog met de ep Rise. Reden tot kijken dus.

Tickets en Duycker

Poppodium Duycker, hét poppodium in de gemeente Haarlemmermeer, is één van de meest bereikbare podia in de Randstad. De uitgebreide parkeermogelijkheden en de ligging van het podium worden door bezoekers positief ervaren.

Het podium heeft 2 concertzalen, 5 oefenstudio’s, workshopruimtes en het Duyckercafé. Duycker organiseert jaarlijks zo’n 300 evenementen  waaronder live concerten, festivals, dancefeesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. Duycker biedt een gevarieerde concertagenda in verschillende genres. Daarbij is oog voor zowel bekendheden als regionaal talent. Meer informatie en info over de tickets voor Ann My Guard en Kingfisher Sky in Duycker kan gevonden worden op de website.

Ann My Guard
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén