White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Victoria K streamt ‘Mist Filled Sky’ en komt met livestream

Leestijd: < 1 minuut

Halverwege het voorjaar kwam de Australische Victoria K met het ijzersterke Essentia. Dat album is uitgekomen via Rockshots Records. Van dat album streamt ze nu een track daarvan en komt ze tevens ter promotie met een livestream.

‘Missed Filled Sky’ is één van tien tracks op Essentia. Het nummer laat goed horen dat Victoria goed heeft geluisterd naar de grootheden in de female fronted metal als Evanescence en Lacuna Coil. Check de stream voor dat nummer hieronder.

Buiten het feit dat Victoria K deze track streamt, is er ook het nieuws dat de band met een livestream komt. Die livestream zal plaatsvinden op vrijdag 17 juli om 11 uur Centraal-Europese tijd. De livestream zal gebeuren via Twitch.

De livestream wordt gehouden op het kanaal van Rockshots Records. Die platenmaatschappij heeft een eigen kanaal. Check de link hierboven om dat kanaal op Twitch te bereiken.

Victoria K

Essentia

Essentia is de debuutplaat van Victoria K. De plaat van deze Australische female fronted metalband scoorde gelijk wereldwijd goede kritieken. Op dat album is onder andere een gastbijdrage te vinden van Michalina Malisz. Die is op haar beurt bekend van Eluveitie.

Victoria K online

Website
Facebook
Instagram
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén