White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Layers Of Devotion komt met playthrough video

Leestijd: 2 minuten

Sinterklaas was net het land uit en de wereld maakte zich op voor Kerst toen Layers Of Devotion met ‘From Forge To Fire’ kwam. Die tweede single van dit door metal geïnspireerde project van Maarten Jungschläger krijgt nu een soort van vervolg.

Het is niet zo dat Layers Of Devotion namelijk een nieuwe single presenteert. Toch is er een nieuwe video online gezet. Het gaat om een playthrough video zodat alle gitaristen van deze aardkloot ‘From Forge To Fire’ mee kunnen spelen. Tenminste, degene die goed kijken, want het blijft natuurlijk wel opletten geblazen. Check hier die video, waarin de verschillende partijen goed zijn weergegeven.

‘From Forge To Fire’

‘From Forge To Fire’ was dus de tweede single van Layers Of Devotion. Daarmee was de opvolger van het bijna een jaar daarvoor verschenen ‘Flood Of Violence’. Bij die track gold dat er een mooi keurkorps aan muzikanten mee kwam doen om Maarten Jungschläger te ondersteunen in dit project. Die line-up is voor deze single hetzelfde. Dat betekent dat Monica Janssen van X-Tinxion en Downcast Collision de vocalen op haar rekening neemt. Michiel van der Plicht drumt en Ten Ton John’s Dominic Bellekom bespeelt de bas.

OVER HET PROJECT

Het brein achter deze project, Maarten Jungschläger, heeft dit in leven geroepen om muziek te maken buiten Embers Of Oblivion om. In die band speelt hij gitaar, iets wat hij bij zijn project zelf ook doet. Bij Layers Of Devotion draait het om de balans tussen de verschillende lagen in de muziek. Dat is natuurlijk een mooie uitdaging en als het resultaat dan zo is, mag men ook echt tevreden zijn.

Layers of Devotion

LAYERS OF DEVOTION ONLINE

Facebook
Instagram
Youtube
Bandcamp

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén