White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Metal Dive-in voor derde keer in Duycker

Op zaterdag 23 april om 20:30 uur staat een nieuwe editie van ‘Metal Dive-In’ op de agenda in poppodium Duycker. Met dit concept wil Duycker regelmatig een metalprogramma bieden aan liefhebbers daarvan in Hoofddorp. Dit doet het podium in samenwerking met Benny van den Dam. Die heeft deze keer de acts Obstruktor, Sad Iron en Hallowed Fire heeft weten te strikken.

Obstruktor speelt een no-nonsense mix van death en thrash metal met invloeden uit een tal van andere genres. Of je nu van oldschool death- en thrashmetal houdt of juist van een innovatieve sound, zij brengen je beide! Zij staan naast Sad Iron, opgericht in 1979 en één van de eerste speed metal bands in Nederland. Die band heeft inmiddels wel de line-up wat zien veranderen. Hoe Sad Iron nu klinkt, kan dus de 23e gezien worden.

Ook wordt het podium gedeeld met Hallowed Fire, een vijfkoppige heavy thrash metal act. Die band heeft een sterke reputatie als het om liveshows gaat. Check daarom de beelden. Hallowed Fire timmert de recente jaren flink aan de weg, wat ook resulteert in vele shows. Live weet de groep keer op keer het publiek middels hun energieke show in te pakken.

Over Poppodium Duycker

Poppodium Duycker, hét poppodium in de gemeente Haarlemmermeer en waar Metal Dive-in plaats vindt, is één van de meest bereikbare podia in de randstad. De uitgebreide parkeermogelijkheden en de ligging van het podium worden door bezoekers positief ervaren. Het podium heeft 2 concertzalen, 5 oefenstudio’s, workshopruimtes en het Duyckercafé. Duycker organiseert jaarlijks zo’n 300 evenementen  waaronder live concerten, festivals, dancefeesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. Duycker biedt een gevarieerde concertagenda in verschillende genres. Meer informatie op de website.

Hallowed Fire Musicon

HALLOWED FIRE ONLINE

Bandcamp
Facebook
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén