White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Metal Experience III verplaatst naar november

Het hing al in de lucht, maar nu is het officieel. Op zaterdag 18 september kan men gewoon de geliefde schoonfamilies bezoeken, naar de wekelijkse markt gaan of de plaatselijke cd-winkel leegkopen, want op die dag gaat Metal Experience niet door. De derde editie van Metal Experience Festival in Gebroeders De Nobel is verplaatst naar november.

Om precies te zijn zal Metal Experience Festival III op 6 november plaats gaan vinden. Dat is een week na White Room’s Loud & Heavy in Musicon. Dat betekent dat die periode goede tijden gaan worden voor de liefhebber van metal in de regio Zuid-Holland.

Line-up

Dat de verplaatsing en de coronaperikelen invloed hebben op de line-up, mag begrijpelijk heten. De Spaanse thrashers van Crisix kunnen hun aankomende Pizza EP niet komen promoten in Leiden. Ook Insanity Alert zal niet naar Leiden af kunnen reizen.

Gelukkig is het team van Metal Experience altijd kundig en heeft deze mooie vervangers weten te strikken. Speciaal vanuit het Antwerpse komt BARK. Die band is een van de exponenten van de vurige metal uit Vlaanderen. Van dichterbij komt Ten Ton John. Ondanks dat hun ster rijzende is, kunnen zij nog steeds op de fiets. Die band komt namelijk vanuit Den Haag.

Naast deze bands gaan onder andere Pestilence, Evil Invaders, Graceless en Hallowed Fire spelen. Die eerst genoemde heeft dit jaar nog een ijzersterke nieuwe plaat uitgebracht. De volledige line-up kan hier bekeken worden. Daar kan dan ook direct een ticket besteld worden, mocht dat nog niet gedaan zijn. Tickets die al aangeschaft waren, blijven geldig.

MEF3_06.11.21_banner
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén