White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Mystery’ eerste single aankomende plaat Kayak

De legendarische Nederlandse progressieve rockband Kayak kondigde onlangs hun inmiddels achttiende studioalbum Out Of This World aan. Daarvan is de release gepland op 7 mei 2021. De eerste single van die plaat van Kayak is genaamd ‘Mystery’. Check dat nummer hieronder.

Oprichter Ton Scherpenzeel: “Dit nummer gaat over het in mijn ogen ondoorgrondelijke mysterie en wonder dat de wereld om ons heen is. Ongeacht welke verbluffende vooruitgang de wetenschap boekt, en welke religie ons ook wil laten geloven, de essentie zal altijd zijn: het is een mysterie. Wat niet betekent dat we moeten stoppen met proberen alles uit te zoeken. “

Check snel de video voor ‘Mystery’ van Kayak:

Het album is nu ook beschikbaar voor pre-order en is beschikbaar als een gelimiteerde cd Digipak, Gatefold 2LP + cd en als digitaal album. Een exclusieve bloedrode vinyleditie is rechtstreeks verkrijgbaar bij de band. Pre-order nu via deze link.

OUT OF THIS WORLD

Out Of This World is het achttiende studioalbum van de band, met 15 nieuwe nummers, verspreid over 70 minuten. Energiek en ongelooflijk divers materiaal met nog altijd de herkenbare Kayak-sound. Het is duidelijk dat de nieuw gevonden energie nog meer in een stroomversnelling is gekomen sinds Hans Eijkenaar zich weer bij de groep heeft aangesloten. Hoewel ze alle tours moesten afzeggen omdat Ton Scherpenzeel eind 2019 een hartaanval kreeg, en de Covid-pandemie verder roet in het eten gooide, horen we een band die sinds het overlijden van Pim Koopman in 2009 niet meer zó samen, evenwichtig en gemotiveerd heeft geklonken.

Tracklist Out Of This World

 1. Out Of This World
 2. Waiting
 3. Under A Scar
 4. Kaja
 5. Mystery
 6. Critical Mass
 7. As The Crow Flies
 8. The Way She Said Goodbye
 9. Traitor’s Gate
 10. Distance To Your Heart
 11. Red Rag To A Bull
 12. One By One
 13. A Writer’s Tale
 14. Cary
 15. Ship Of Theseus
Kayak

KAYAK ONLINE

Website
Facebook

INSIDEOUT MUSIC ONLINE

Facebook
Website
YouTube
Shop

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 White Room Reviews

Thema door Anders Norén