White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Never Too Late’ aanloop naar nieuw album Steel Panther

Leestijd: 2 minuten

Het is heet, het verslindt dames in het tempo van goed gemarineerde kipkluifjes en weet ook nog eens een heet staaltje muziek op de planken te brengen. Dan kan het alleen maar om Steel Panther gaan. Die Amerikanen hebben nieuws, heel veel nieuws. Dat begint ermee dat Steel Panther met een nieuw album gaat komen.

Dat nieuwe album van Steel Panther verschijnt op 24 februari van het aankomende kalenderjaar. De schijf krijgt de titel On The Prowl. Die release zal de opvolger worden van het uit 2019 stammende Heavy Metal Rules, een plaat die de wereld in vuur en vlam zette.

Eerste single

Omdat het nooit te laat is om een nieuwe single erin te knallen, heeft Steel Panther daarom ook al een nummer van het nieuwe album online gezet. Steel Panther zou Steel Panther niet zijn als ‘Never Too Late’ niet nog een passende toevoeging meekreeg. Daarom valt het nummer ook te genieten onder de noemer ‘Never Too Late (To Get Some Pussy Tonight)’. Check dat nummer hier na de reactie op het nummer.

“The song and video are an absolute public service announcement. People have been asking Steel Panther for advice on life, love and the pursuit of happiness for decades. ‘Never Too Late’ is a reminder to never give up, follow your heart, realize your dreams, overcome your challenges, navigate the rough seas, reach for stars and any other cliché you have in your pocket. Basically, what we are saying is it is never too late to get some p. tonight,” aldus Stix Zadinia.

Maar dat is niet alles

Het is niet alleen het nieuws over de nieuwe plaat en de nieuwe single. Want frontman Michael Starr, gitarist Satchel, drummer Stix Zadinia en de nieuwe bassist Joe “Spyder” Lester (de vervanger van Lexxi Foxx die de band vorig jaar verliet) lanceren ook meteen hun nieuwe distortion pedal ‘The 1987 Pedal’. En ja, de band heeft dus een nieuwe bassist gevonden en die past helemaal in het Steel Panther-straatje.

Steel Panther 2022

Steel Panther online

Website
Facebook
Twitter
Instagram

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén