White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Nieuwe single aan vooravond show Durden in Musicon

Leestijd: 2 minuten

15 oktober stond voor Durden al groots omcirkeld in de agenda’s, maar dat gold ook voor 14 oktober. Dit is namelijk de dag waarop Durden de nieuwe single de wereld in zou knallen. Die kersverse tornado uit Zuid-Holland moet echt wel even ervaren worden.

Durden heeft ’44’ als nieuwe single online gezet en dat is natuurlijk nieuws dat niet gemist mag worden. Die track, waarin ook een rol voor Nick van Icarious is weggelegd, is exemplarisch voor de blend aan stijlen waar Durden voor staat. Omschrijven kan, maar beter kan het zelf ervaren worden. Check daarom ’44’ van Durden hier.

Live in Musicon

Nu de single online staat middels de lyricvideo, kunnen alle peilen gericht worden op de show in Musicon. Durden zal namelijk op 15 oktober, morgen dus, White Room’s Loud And Heavy daar aftrappen. Om 15.00 gaan zij de hel laten losbarsten. Let op: Durden is morgen echt met meer dan drie mensen op het podium, dus mocht men twijfels hebben over de eigen kijkers: het klopt. Durden heeft namelijk muzikale uitbreiding mogen verwelkomen, wat de liveshow alleen maar ten goede zal gaan komen. Dat mag daarom niet gemist worden. Ongetwijfeld zal deze nieuwe single van Durden, evenals het online al eerder verspreide ‘Pro Hater’, ook voorbij gaan komen. Ben er daarom bij.

Tickets zijn vandaag nog in de voorverkoop via deze locatie. De deuren van Musicon gaan om 14.30 open en na Durden volgen er nog een zestal bands. Kom dat glas hebben en de übergeile dansmoves tonen.

Durden 2022

DURDEN ONLINE

Facebook
Instagram

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén