White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Nieuwe single Human Impact, 21 juni in Den Haag

De Amerikaanse noise rockers van Human Impact brachten in 2020 hun tot op heden enigste langspeler uit. Die plaat liet horen dat men de grootheden van de noiserock, post-rock en post-punk mooi wist samen te brengen. Nu heeft Human Impact een nieuwe single online.

Die single van Human Impact heet ‘Imperative’. De track is een mooie voorbode op wat komen gaat, want Human Impact zal uitgebreid door Europa gaan touren. Daarbij doet Human Impact op 21 juni Den Haag aan. De groep zal dan een show gaan geven in Paard. Wie die nieuwe single hoort, zal waarschijnlijk snel daarna een kaartje willen bemachtigen. Check hier dat nummer.

Meer shows in deze regio

De show op 21 juni in Den Haag zal niet de enige in deze regio zijn. Op 19 juni zal Human Impact deze tournee ook naar Breda brengen. Daar spelen ze in de Mezz. België staat ook ruim op het programma. Nog voordat de heren naar Breda reizen, strijken ze al neer in Antwerpen. Op de 17e van juni spelen zij een set in de Trix.

Ook wordt de Orangerie van de Botanique aangedaan. Op 20 juni speelt Human Impact daar. Daarmee gaan de mensen in Brussel en omgeving ook in hun nopjes zijn. Kaarten zijn via de sites van de zalen te bemachtigen.

Human Impact 2022

Human Impact online

Website
Facebook
Instagram
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén