White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Nieuwe video voor The Magic Bus

2020 was een mooi jaar voor de Griekse rockers van The Magic Bus. Die groep zit echter niet stil en heeft in dat kader een nieuwe single online geknald. Die single is niet helemaal nieuw, gezien het nummer al op To Kastro stond. Nu heeft The Magic Bus echter ook een video voor de track, waarvan de titel Grieks is en ‘Κοντό Φιτίλι’ luidt, online.

Dat de uit Livadia afkomstige rockgroep trots is op hun afkomst, blijkt ook uit de informatie bij het nummer. The Magic Bus heeft niet alleen een Griekse titel voor het nummer van de video; de band heeft ook alle informatie over de video in het Grieks staan. Dat siert hen. Check het daarom snel:

The Magic Bus

The Magic Bus heeft met To Kastro een plaat uitgebracht die laat horen dat Griekenland en rock net zo sterk verbonden zijn met elkaar als de Aarde en de maan. De leden hebben de nodige ervaring in de muziek en wie verder kijkt, ontdekt ook parallellen met Peculiar Three en Redeye Caravan. Die link is natuurlijk elders op deze site ook te vinden.

To Kastro is de debuutplaat van The Magic Bus. Van dat album heeft de band ook al een aantal tracks gebruikt om voorafgaand aan de release de rockliefhebber warm mee te maken. Die nummers zijn eveneens op onder andere YouTube te vinden.

The Magic Bus

THE MAGIC BUS ONLINE

Facebook

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén