White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Noodgedwongen wijziging programma Vestrock Downtown

Leestijd: 2 minuten

Er zijn altijd zaken waardoor festivals moeten improviseren. Soms is het door de bands zelf op te lossen, soms niet. In dat eerste kader speelde God Dethroned daarom een voortreffelijke show in Musicon, maar wel met drie man. Voor De Staat geldt dat hier geen mogelijkheid toe was, waardoor Vestrock Downtown genoodzaakt is een wijziging in het programma aan te brengen. De onderstaande tekst is van hun kant.

Persbericht Vestrock Downtown

We hebben hard gewerkt om VESTROCK DOWNTOWN helemaal klaar te maken voor dit weekend. Helaas heeft er een noodgedwongen wijziging in ons programma van VESTROCK DOWNTOWN plaatsgevonden. “Bij een van de bandleden van De Staat is corona vastgesteld. Helaas kan de band daardoor vanavond niet bij VESTROCK DOWNTOWN optreden. De Staat vindt het ontzettend jammer en hadden er enorm naar uitgezien om weer te kunnen vlammen op VESTROCK.”

Wij als organisatie keken uit naar dit optreden en balen enorm; net als onze bezoekers. We hebben hard gewerkt om op deze korte tijd een vervangende act te boeken. We hebben een vriend van het festival bereid gevonden in te springen deze vrijdagavond. Niemand minder dan Blaudzun zal de vervangende act zijn. Hij stond al vier keer eerder op VESTROCK en bracht dit jaar zijn nieuwe studioalbum Lonely City Exit Wounds uit. 

We verwelkomen hem en onze bezoekers graag vanmiddag op ons prachtige terrein! De zon schijnt, de barren staan klaar en we hebben zin om de liefde en het leven te vieren! 

VESTROCK DOWNTOWN 2021


VESTROCK DOWNTOWN is een nieuw najaarsfestival met een heerlijke line-up veilig georganiseerd volgens alle RIVM richtlijnen. VESTROCK DOWNTOWN heeft de intieme sfeer van VESTROCK, opgezet als festival met twee indoor podia. Op VESTROCK DOWNTOWN zijn meer dan 25 acts te zien, waaronder Chef’Special, Blaudzun, Maan, Kris Kross Amsterdam, Ramkot, Stereo MC’s (UK), Hang Youth, Mental Theo, Donnie, Dopebwoy, Frans Duijts, Dirk. en Paceshifters. Op www.vestrock.nl/line-up is de volledige line-up te vinden.

KAARTVERKOOP

Voor VESTROCK DOWNTOWN 2021 is nog een beperkt aantal tickets beschikbaar via www.vestrock.nl.

Vestrock Downtown Blaudzun
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén