White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Oceanhoarse lanceert nieuwe single

Het was alweer afgelopen zomer toen de Finse band Oceanhoarse het album Dead Reckoning uitbracht. Dat gebeurde tegen het eind van augustus via het Duitse label Noble Demon. Dat die plaat van Oceanhoarse nog steeds hot is, bewijst de groep met de nieuwe single.

De metalheads van Oceanhoarse hebben namelijk ‘Fields Of Severed Dreams’ op het wereldwijde web geknald als single. Dat heeft de band gedaan compleet met video. Check daarom de track, welke één van de dertien van die recente langspeler is, hieronder.

Oceanhoarse op tour

Wie nu denkt dat dit erg gaaf is, moet goed opletten. Oceanhoarse is namelijk, zolang de overheid geen andere plannen maken in de strijd tegen het veelbesproken virus, binnenkort in Nederland. De band speelt namelijk op zaterdag 20 november in De Boerderij te Zoetermeer. Dat doet Oceanhoarse als support van SOEN. Port Noir zal tevens van de partij zijn. Die drie bands trekken namelijk uitgebreid langs de Europese podia.

De tournee zal ook langs België, want de Trix in Antwerpen staat ook op het programma. Verder zijn de bands die komende week de tour aanvangen, nog in vele andere landen te zien. Check daarvoor de onderstaande tourposter om de groepen misschien elders in Europa te kunnen treffen.

Oceanhoarse tour

Oceanhoarse online

Facebook
Twitter

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén