White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘One Love’ eerste nieuwe muziek Rise Of The Northstar

Leestijd: < 1 minuten

Live vormt de band een tsunami aan energie en op plaat weet men vele stijlen op een zeer indrukwekkende manier te blenden. Het Verre Oosten op handen dragend heeft Rise Of The Northstar nu goed nieuws, want er is nieuwe muziek.

Die nieuwe muziek van Rise Of The Northstar is er niet zomaar. De band gaat namelijk met een nieuw album komen. Die nieuwe plaat heet Showdown en komt op 7 april uit via Atomic Fire Records. De eerste single staat dus nu online en heet ‘One Love’. Check de video hier.

Reactie

“One Love is a positive song. The message is simple: keep the faith and never give up on what makes you feel alive. Never lose your basics.”  Zou daarmee ook de toon voor de nieuwe plaat gezet zijn? Dat gaat blijken op 7 april en vast ook al in de aanloop daarnaartoe.

Komende zomer zal Rise Of The Northstar ook menig festival komen opzwepen. In Nederland zal de band op Jera On Air spelen. In België staan Durbuy Rock Festival en Alcatraz op het programma. Frankrijk, hun thuisland, wordt onder andere aangedaan op Hellfest.

Rise of The Northstar - Showdown versions

Tracklist Showdown

01.The Anthem
02. Showdown
03. Third Strike
04. Crank It Up
05. One Love
06. Shogun No Shi
07. Clan
08. Raijin
09. Golden Arrow
10. Rise [ライズ]

RISE OF THE NORTHSTAR ONLINE

Website
Facebook
Twitter

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén