White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Podium C knalt erin met Dikke Dennis & The Røckers

Leestijd: 2 minuten

Het is even een nieuwe naam, maar een nieuw podium is het niet. Podium C. Voorheen kende men in Hoofdorp Podium Duycker, Kunstcentrum Pier K en Schouwburg en Galerie de Meerse. Samen met nog een aantal andere instellingen gaan zij verder onder de naam Podium C en daar komt direct een mooie naam: Dikke Dennis & The Røckers.

Het icoon, of knuffelbeest, van Peter Pan Speedrock is natuurlijk de perfecte gast als het gaat om het vieren van feestjes. Met zijn eigen band, Dikke Dennis & The Røckers, komt hij dat dan ook doen op 10 maart van dit jaar in Podium C.

Dikke Dennis & The Røckers

Nadat Peter Pan Speedrock ermee ophield, wat inmiddels dus verleden tijd is, startte Dikke Dennis eigenlijk als leuke uitdaging een eigen band. Hoe dat tot stand is gekomen, lichtte hij enkele jaren terug toe aan de redactie van White Room Reviews. Toen was de single Pre-Historisch Beest net uit.

Inmiddels is men alweer een ruime tijd verder. De set van Dikke Dennis & The Røckers is vergroot en ook de nieuwe single, Rot Toch Op, is daar onderdeel van. Dat nummer bracht het gezelschap afgelopen najaar uit. De 7″ is wel een must-have voor de pure rock ’n roll liefhebber. Dat geldt ook voor de shows van Dikke Dennis & The Røckers. De band put namelijk niet alleen uit eigen repertoire. Een mooie kans dus om hen aan de slag te zien en het feest te vieren in Podium C.

Fire Horse

Een nieuw Nederlandse heavy rocktrio, ontstaan in het donkerste uur van de rock & roll. Fire Horse bracht eind april 2022 hun debuutalbum uit. De rockband grijpt muzikaal terug van zowel de 70’s als de 90’s en laveert volgens eigen zeggen tussen stevige power rock en post-grunge. Een unieke twist op klassieke rock met een ongeremde improvisatiedrift.

Dikke Dennis & The Røckers online

Facebook
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén