White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Phlebotomized kondigt nieuwe plaat aan

Leestijd: 2 minuten

Het was inderdaad even wachten, maar de voortekenen waren er al. Phlebotomized komt met een nieuwe plaat! Dat goede nieuws is de wereld in gebracht door platenmaatschappij Hammerheart Records, die dat album zal gaan uitbrengen op 26 mei van dit jaar.

De nieuwe plaat van Phlebotomized zal Clouds Of Confusion gaan heten. Dat wordt dus de opvolger van het in 2018 alweer verschenen Deformation Of Humanity. In de tussentijd zag de band nog wel onder andere Devoted To God opnieuw uitkomen. Ook dat gebeurde via Hammerheart Records.

Clouds Of Confusion komt met artwork dat is ontworpen door Andrey Khrisanenkov. De plaat is opgenomen in de Soundlodge Studio door Jörg Uken en Bartok Industries door Rob op ’t Veld. Ongetwijfeld zal er binnenkort via het label of via de band zelf meer details naar buiten sijpelen rondom deze release.

Phlebotomized 2023
Phlebotomized by Seth Abrikoos

STILL GOING STRONG DUS

Hoewel de jaren ’90 ruimschoots voorbij zijn en de band de nodige wisselingen in de line-up heeft ondergaan, bestaat de groep nog steeds. Phlebotomized zit inmiddels al meer dan dertig jaar in het vak. Toen de band is opgericht, was de huidige frontman, Ben de Graaff, nog maar enkele jaren oud. Of hij kon lopen en praten toen de groep nog onder de naam Bacterial Disease opgericht werd, is dan ook maar de vraag.

PHLEBOTOMIZED ONLINE

Website
Facebook
Twitter

HAMMERHEART RECORDS ONLINE

Website
Facebook
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén