White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Pitfest @Erica Zuid-Drenhte

En over 9 dagen is het eindelijk zover. Dan breekt de hell los in Erica. Dit is de 4e editie van Pitfest, vorige editie was Pitfest uitverkocht en nu dit jaar ook. De weekend tickets zijn voor 99,2% uitverkocht dus wees er snel bij. Net zoals voorgaande edities hebben ze een spectaculaire line-up. De headliner van deze keer zijn Sodom & Asphyx.

Ook deze editie brengt wat unieks met zich mee. Het is onder andere het laatste optreden van Herder. Maar er is ook nieuw leven namelijk met 1914. Een band die nog nooit in west Europa heeft opgetreden en nu hier in ons kleine landje staat. Natuurlijk laten we onze eigen bandjes ook spelen zoals onder andere Asphyx, Teethgrinder, Herder, Overruled en nog veel meer Nederlandse glorie. Om deze grote hoeveelheid bands te laten spelen zijn er natuurlijk verschillende podiums nodig. Bij deze editie maar liefst drie. Hopelijk is er net zoals voorgaande edities bij elk podium een bar. Overigens is het eten op Pitfest zeker niet slecht en komen dezelfde kraampjes weer terug. Het terrein waar het allemaal op gebeurt is een golfbaan dus het is heerlijk schoon.

Wees er dus snel bij als je dit niet wilt missen. De camping is uitverkocht maar er zijn nog wel speciale tipi’s beschikbaar namelijk de fisti tipi’s. Wees er snel bij want hoe dan ook gaat het uitverkopen en gaat het weer een top editie worden!

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén