White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Soldier Of Heaven’ nieuwe single Sabaton

Leestijd: 2 minuten

De eerste week van het nieuwe jaar zou geen waardige eerste week zijn zonder nieuws rondom de Zweedse band Sabaton. En, dat is ook niet het geval, want Sabaton heeft nieuws. De band heeft weer een tipje van de sluier van de aankomende langspeler gelicht. Sabaton heeft namelijk een nieuwe single online gezet.

‘Soldier Of Heaven’ is die nieuwe single van Sabaton. Het is een van de singles die zal staan op het aankomende The War To End All Wars. Dat album verschijnt op 4 maart via Nuclear Blast. Het nummer gaat over de bizarre taferelen aan de grens tussen het Oostenrijks-Hongaarse rijk en Italië. De Alpen bleken meedogenloos en brachten menig soldaat de dood van de bevriezing. Dat thema komt in dit nummer naar voren. Check die single hier.

Reactie Sabaton

“We already released the Christmas Truce and here comes another song which shows the diversity of the new album. In the early listening sessions of the new album this one was noted among most people as a top song and we know that this will be a powerful sing-a-long anthem on future concerts. So study the lyrics, get your ass to a show and make sure you kill corona in the process!”

Net voor Kerst verscheen al ‘Christmas Truce‘, welke ook op de aankomende plaat zal staan. Die plaat is al in de talloze varianten online in de pre-order. Sommige uitgaves zijn op voorhand al uitverkocht. The War To End All Wars belooft dan ook op voorhand alweer veel goeds vanuit het kamp van Sabaton.

Sabaton 2022

SABATON ONLINE

Website
Facebook
Nuclear Blast

NUCLEAR BLAST ONLINE

Website

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén