White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

The Curse Within – My Revenge (re-release)

The Curse Within is een metalcore band uit Toronto, Canada en is opgericht in 2016. In dat jaar brachten ze al gauw hun debuut EP Seeking Vengeance uit. Daarbij waren grote bands zoals Killswitch Engage, Bullet For My Valentine en Trivium hun inspiratiebron. De band groeide al snel door en nam een single genaamd “Demons” op met Attila’s zanger Fronzilla. De band wist steeds meer hun eigen stijl te vinden en daarom heeft The Curse Within hun nummer “My Revenge” wat op Seeking Vengeance voorkwam, opnieuw uitgebracht.

Deze nieuwe versie komt nóg krachtiger uit de hoek. Niet alleen door de geweldige drums, maar ook de variatie op vocaal gebied. Dit nummer is van begin tot eind zeer energiek en laat je daarom écht niet stil zitten. Het is duidelijk dat met ‘My Revenge’ dat The Curse Within enorm gegroeid is in de loop van de jaren. Check daarom de hernieuwde uitgave van dit nummer snel hieronder:

Zoals men in de single kan horen, laat The Curse Within zich beïnvloeden door vele genres. Van thrash en heavy metal tot aan de klassieke heavy metal zijn dan ook in de sound van deze Canadese te bekennnen.

The Curse Within online

Instagram
Bandcamp
Facebook
Spotify

The Curse Within
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 White Room Reviews

Thema door Anders Norén