White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

The Monolith Deathcult kondigt nieuw album aan

Leestijd: 3 minuten

Jawel, jawel, men leest het goed. De heren van The Monolith Deathcult hebben de mensheid laten weten dat er een nieuw album aan zit te komen. Op 5 april van dit jaar gaat dit heugelijke feit plaats vinden. Dan komt namelijk The Demon Who Makes Trophies Of Men uit. Dat zal gebeuren via Human Detonator Records. Voor de ongeduldigen onder de mens kan deze alvast in de pre-order worden besteld. Check daarvoor deze link.

Oké, daarmee ook genoeg gebazel over de toekomst, want er is meer dan het aankomende nieuwe album van The Monolith Deathcult. Er is namelijk ook een nieuwe single van The Monolith Deathcult en die kan al lang en breed genoten worden. Die spiksplinternieuwe track is genaamd ‘The Demon Who Makes Trophies Of Men’. Voor hen die het niet snappen: dat is de titeltrack van de nieuwe plaat. Het illustere gezelschap uit den Nederlanden heeft voor dat nummer ook een video online geknald, zodat het oog ook verleid wordt in dit geheel. Check die hier.

Reactie

Elke zelf-respecterende band laat natuurlijk ook iets weten over zo’n heugelijk feit. In het geval van The Monolith Deathcult zegt men in koor: “Time hath passed on since the scandalous lies about the V-trilogy (which wasn’t a trilogy). But the stars have once again aligned, and what an ageold cult failed to do by design, a band of untalented “musicians” has done by accident. The great Monolith Deathcult is on the mediocre loose again. The three-headed death machine unleashes supreme aural terror through a blasphemous new track “The Demon Who Makes Trophies Of Men”. So, the cult is alive. All hail the cult! ”

Wie de tracklist van het nieuwe album van The Monolith Deathcult bekijkt, zal misschien opmerken dat er tracks bekend voorkomen. Hen die niet onder een steen hebben geleefd het afgelopen jaar, hebben die tracks online al lang en breed genoten. De aankomende avant-garde death metal van deze band is in dat opzicht niet geheel als verrassing verpakt, gezien met de huidige single de helft nu al online staat. Ja, de helft. Dat is dus vijftig procent van het album. En gezien de cover ook al bekend is, is meer dan de helft van The Demon Who Makes Trophies Of Men bekend. Dat zorgt er alleen maar voor dat men niet kan wachten tot het 5 april is.

The Monolith Deathcult - The Demon Who Makes Trophies Of Men

Tracklist The Demon Who Makes Trophies Of Men

  1. The Demon Who makes Trophies of Men (6:09)
  2. Commanders Encircled with Foes (7:06)
  3. Kindertodeslied MMXXIV (6:22)
  4. The Nightmare Corpse-city of R’lyeh (4:18)
  5. Gogmagog – The Bryansk Forest Re-visited (7:16)
  6. Matadorrrr (4:27)
  7. Three-Headed Death Machine (4:41)
  8. I Spew Thee out of my Mouth MMXXIII (8:24)

THE MONOLITH DEATHCULT ONLINE

Facebook
Website
Instagram
Twitter

The Monolith Deathcult 2024
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén