White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Turning Point’ voor To Adelaide

Leestijd: 2 minuten

Het zijn bijzondere tijden. Dat is al heel vaak gezegd en minstens zo vaak geschreven. De rockers van To Adelaide zijn dan ook toe aan hun ‘Turning Point’. Dat is niet vanwege de coronacrisis of het gebrek aan sport op televisie, maar gewoon omdat de nieuwe single zo heet.

To Adelaide zou To Adelaide niet zijn als daar geen passende videoclip bij gemaakt is. Die videoclip draait niet om hippe auto, vakkundig houtwerk of door Theo Maassen ontvreemde trofeeën van PSV. Hoewel? Oordeel daar zelf maar over.

Something Temporary

To Adelaide heeft buiten het zicht van de camera’s hard gewerkt aan iets blijvends. Daarom gaat de energieke formatie op 2 oktober Something Temporary uitbrengen. Nu weet de redactie al uit betrouwbare bron – van de band zelf – dat die langspeler ook nog een speciaal verhaal kent. Wat dat inhoudt, kan tegen de tijd van de release hier worden gelezen. Feit is dat Luc en zijn kompanen op 2 oktober hun full-lenght Something Temporary gaan uitbrengen.

Voor wie To Adelaide graag live wilt zien, heeft geluk. De band is namelijk #92 van de Isolation Sessions van de Effenaar en laat die nou toevallig morgen (13 juni 2020) plaatsvinden. Dat dit de moeite waard gaat zijn, bewees To Adelaide eerder dit jaar in het Paard Café te Den Haag.

Tijdens die show, waar het afscheid van WRCKG centraal stond, liet het viertal zien de rock en alle aanverwante stijlen op een geheel eigen wijzen te blenden. De energieke mix zal de liefhebbers van muziek met rafelige randjes goed doen. Kortom, check deze band.

To Adelaide online

Website
Facebook

29 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén