White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Voyager vertegenwoordigt Australië in Songfestival

Leestijd: 2 minuten

Eerder was het al bekend dat Lord Of The Lost Duitsland zal vertegenwoordigen in de strijd op het Eurovisie Songfestival. Die act is direct in de finale te zien. Voor Australië geldt dat zij de halve finales vanavond moeten overleven en dat doen zij met de inzet van Voyager.

Dat betekent dat er een band staat die van origine een progressieve insteek op de rock en metal laat horen. Daarom kan Voyager alleen al alle steun gebruiken. Stemmen kan middels deze link, want met deze band ook naar de finale krijgt het gehalte rock en metal meer omvang tijdens deze grootse show.

Australië?

Het klinkt misschien wat vreemd dat Australië meedoet aan het Eurovisie Songfestival, want men hoeft geen kei te zijn in topografie om te beseffen dat Australië niet bij Europa behoort. Echter, daar wonen veel mensen die hun roots in Europa hebben en daardoor is dit prestigieuze liedjesfestival ook erg populair down under. Daarom mag het land sinds enkele jaren meedoen, wat als een eenmalig iets begon. Het is wel zo dat als Australië, en dus nu via Voyager, zou winnen, dat het festival zich niet volgend jaar verplaatst naar dat land.

Dat de rockende kant de terroriserende electroshit kan overwinnen, is al meermaals gebleken. Zowel de Finnen van Lordi als het meer recente Måneskin kwamen als winnaars naar boven. Daarmee wordt natuurlijk niet direct gezegd dat deze Duitsers van Lord Of The Lost of Australiërs van Voyager nu gelijk gaan winnen, maar het is weer wel een reden voor het rock- en metal-minnend publiek om hierop te stemmen.

Voyager Eurovision Songcontest

VOYAGER ONLINE

Facebook
Website
Youtube
Twitter
Instagram

SEASON OF MIST ONLINE

Website
Webshop
Facebook
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén