White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Wildfest komt met eerste bands en info

Leestijd: < 1 minuten

Wildfest is terug met de ondertussen zevende editie!! Op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei 2024 zal de Spiraal in Geraardsbergen weer op zijn grondvesten daveren. Dat zal zijn dankzij enkele top bands in het melodic hard rock/glam/sleaze genre, waar Wildfest inmiddels al jaren een begrip voor is.

De veteranen van Tyketto zullen de jongere bands laten zien en horen hoe het moet. Deze Amerikaanse band vindt haar oorsprong al aan het eind van de jaren ’80 en hoeft eigenlijk ook geen introductie meer. The New Roses kijken ernaar uit om weer een intiemere clubshow te spelen na hun stadionshows met The Scorpions en KissGirish and the Chronicles uit India hebben nog maar net het voorprogramma verzorgd van Guns N’ Roses en bewijzen dat ’s werelds dichtstbevolkte land ook echt weet wat rocken is.

Madhouse, Devicious en Graywolf klinken onbekend maar hebben alle troeven in handen om er een feestje van te maken. Daar kan de bezoeker van op aan. Jonge hongerige bands Dirty Toy Company en Sextrow staan te trappelen om het publiek te laten kennismaken met hun smerige rock ’n roll. Lokale helden Wildheart zullen met enkele nieuwe songs hun kwaliteit nog eens in de verf zetten. Nog enkele internationale topbands zullen later aangekondigd worden.

Wildfest

Wildfest online

Facebook-event
Tickets

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén