White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Wrong Tears’ nieuwe single Ptolemea

Luxemburg is een klein land, maar dat wilt niet zeggen dat de muzikale activiteit daar ook klein is. Ptolemea is een van de bands uit het Groothertogdom. Die alternatieve rockers hebben een mooie reden om de spotlight op te zoeken. Ptolemea heeft namelijk een nieuwe single online gezet.

De single ‘Wrong Tears’ van Ptolemea is niet alleen als single te horen op de streamingsdiensten; er is ook een video bij. Die video is opgenomen in het historische Bourscheid Forest. Dat is gedaan onder leiding van Eric Dalele. Check die mooie uitkomst hieronder.

Reactie Ptolemea

Zangeres Priscila Da Costa zegt: “Thanks to PTOLEMEA and with this track, I keep on finding solutions to materialize my feelings and my inner battles. Learning and sharing, expressing myself and creating under the sway of the moon… Deep down I feel that the project is moving towards beautiful opportunities and PTOLEMEA is definitely ready for a journey to the stars!”

Ptolemea bracht in de laatste maand van 2021 de single ‘Mad’ uit. Daar is ‘Wrong Tears’ dus de opvolger van. Al deze singles, inclusief degene die nog aanstaande zijn, zijn een voorbode op wat in 2023 komen gaat. Dan staat namelijk de eerste langspeler uitkomen van Ptolemea. De singles van die plaat gaan vanaf april dit jaar wereldkundig worden. Dat album wordt de opvolger van de ep Maze uit 2020. Kortom, stay tuned.

Ptolemea 2022

Ptolemea online

Website
Facebook
Instagram
Bandcamp

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén