White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Night – 7″

De Zweedse rockers van Night kwam in 2017 met Raft Of The World. Die plaat onderstreepte de warme gevoelens voor de hardrock in deze band. Inmiddels is er een andere drummer die de basis voor de muziek ligt en is er nieuwe muziek. Als voorproefje komt Night via The Sign Records daarom met 7”, welke ook een 7” is.

Deze release bestaat uit twee tracks. De A-kant van deze 7” is er om het nieuwe werk van Night te laten horen. ‘Feeling It Everywhere’ is een nieuwe track die met de nieuwe drummer is opgenomen. De band klinkt hier wat minder vurig en misschien wat meer volwassen. De hoogstaande gitaarpartijen zijn echter nog steeds aanwezig en daarom zal deze track de luchtgitaarspelers ook goed doen.

‘Kings Of The Night’ vormt de B-kant van deze release. Dat nummer komt uit de tijd waarin Raft Of The World is opgenomen. Daarom is het ook niet gek dat de hardrock van die plaat dan ook duidelijk weerklinkt in deze track, ondanks dat ook hier Linus Fritzson, die zijn sporen heeft verdiend bij Ambush, de drums verzorgd.

Night is hardrock met het gevoel van de jaren ’70 en ’80 van de vorige eeuw. Ondanks de lichte veranderingen in de sound blijft het genre hoog in het vaandel gedragen worden door deze Zweden. Laat die nieuwe langspeler maar komen.

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén