White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Chelsea Grin + Oceano + Kublai Khan + Enterprise Eart @Dynamo Eindhoven

Chelsea Grin + Oceano + Kublai Khan + Enterprise Eart
Dynamo, Eindhoven
23-09-2018

Enterprise Earth

De opener van deze avond was de jonge band Enterprise Earth. Gevormd in 2014 en nu al op tour en 2 albums opzak. De band is opgericht door Dan Watsan de oude zanger van Infant Annihilator. Op sommige momenten kwam zijn stem niet altijd even goed door maar het publiek ging desondanks toch helemaal los. De ene strakke riff werd meteen weer afgelost door een andere vette riff met tussendoor veel melodieuze stukken. In mijn ogen een waardige opener voor deze avond.

kublai Khan

Daarna stond de erg enthousiaste band Kublai Khan op het podium. Vol energie stonden ze op het podium te bewegen en het publiek was direct al in een goede sfeer. De mensen zongen (schreeuwden) volop mee bij hun bekenden nummers. De band viel erg op tussen de andere bands van deze avond aangezien er meer hardcore in terug te vinden was dan deathcore. Desondanks was het een goed optreden met een goede sfeer.

Oceano

Daarna kwam de band Oceano. Oceano is een band die je erg herkend aan zijn vocals.  Adam Warren, de frontman van Oceano kwam weer met zijn fantastische grunts, die zo bruut zijn dat je je kan afvragen of het wel echt is. Er waren veel breakdowns, en mensen gingen helemaal los op deze band. De band speelde een erg goede en harde show. Het geluid was erg goed afgesteld en was achterin ook goed te horen.

Chelsea Grin

En toen was Chelsea Grin aan de beurt. Vele fans waren erg nieuwsgierig om de band te zien nadat er een aantal dingen in de band zijn veranderd. Vroeger stonden ze altijd met drie gitaristen op het podium maar dit keer was er maar één. Gelukkig was het geluid desondanks erg goed. Ook waren er waarschijnlijk veel mensen nieuwsgierig om de nieuwe frontman Tom Barber te zien. Hij zette een goede show voort en het publiek ging echt los. De band speelde deze avond het hele album Eternal Nightmare’ dat in juli pas is uitgekomen. De fans gingen compleet uit hun dak, vooral bij het nummer Hostage ging iedereen helemaal los. Natuurlijk vergaten ze niet hun oude nummers zoals crewcabanger en broken bounds. Er werd ontzettend veel gestagedived waardoor het wel opletten was. Tom Barber maakte veel interactie met het publiek en er mochten ook mensen mee grunten. Ze hebben deze avond een goede en nette set neergezet.

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén