White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Gluttony, Dråp, Melting Eyes @Musicon, Den Haag

Leestijd: 2 minuten

Loud & Heavy is in dit najaar prominent in de agenda van Musicon te vinden. Hoewel het najaar nog net niet begonnen was, telt de show van Gluttony in Musicon toch wel een beetje als die aftrap. Een ode aan wijlen Hans K. kon niet mooier vorm worden gegeven. Dank aan iedereen die erbij was, betrokken bij de productie was of op een andere manier support heeft gegeven, zoals Kompaan Bier.

Naast deze Zweedse death metal machine speelden ook Dråp en Melting Eyes tijdens deze door White Room Reviews georganiseerde avond. Daarbij gold dat die laatst genoemde ook nog het publiek vermaakte met gloednieuw materiaal. Foto’s zijn deze avond geschoten door Marko van Haren van Fuse Wire. Check de beelden hier.

Melting Eyes

Dråp

Gluttony

Een deel van de opbrengst van deze avond zal gaan naar Voedselbank Haaglanden. Dat is iets wat ook geldt tijdens het festival op 7 oktober, met onder andere Martyr en X-Tinxion, en op 3 november tijdens de show van Mantah. Voor beide zijn nog kaarten te koop via de website van Musicon. Beide beloven een goed feest te gaan worden, dus zorg dat je er bij kunt zijn.

GLUTTONY ONLINE

Website
Facebook
Instagram

MELTING EYES ONLINE

Bandcamp
Facebook

MUSICON ONLINE

Website
Facebook

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén