White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Loud & Heavy presenteert Gluttony in Musicon

Leestijd: 2 minuten

Op de dag waarop menig gedachte uitgaat naar een historisch moment der ondergang is het in Musicon tijd voor een flinke bak metal. Deze Loud & Heavy staat in het teken van keiharde death metal. Gluttony, Dråp en Melting Eyes zullen de boel flink komen opschudden op deze maandagavond in Musicon.

Gluttony

Het begon ooit als een solo-project van Anders Härén, maar Gluttony is uitgegroeid tot een death metal band van formaat. Dit ervaren viertal brengt death metal zonder daarbij rekening te houden met tere zieltjes. Verwacht dan ook genoeg zombies en andere aan de dood verwante heerlijkheden, want deze Zweden weten inmiddels wel hoe het publiek ingepakt moet worden. Afgelopen jaar kwam Gluttony met de langspeler Drogulus. Die plaat zal tijdens deze Europese tournee, waar de show in Musicon deel van uitmaakt, ook flink in de spotlight gezet worden.

Dråp

Als Dråp in Musicon neerstrijkt, is hun nieuwe langspeler al uit. Deze eveneens Zweedse death metal machine ziet in mei namelijk hun derde langspeler uitkomen. Deze band tourt met Gluttony mee door Europa als support, maar hoogstwaarschijnlijk ook om de mensheid wat Zweeds bij te leren.

Melting Eyes

De enige band deze avond die niet van Zweedse makelij is, is Melting Eyes. Deze band zou gewoon op de fiets kunnen komen, want Melting Eyes behoort tot de Haagse trots der death metal. In Musicon zijn zij geen onbekenden. My Final Resting Place stamt alweer uit 2021, wat hun enige langspeler tot op heden is. Zouden deze heren Musicon trakteren op nieuw werk of andere verrassingen in de set? Er is maar één manier om daarachter te komen: ERBIJ ZIJN!

Net als bij de andere shows onder de vlag van Loud & Heavy gaat er per verkocht ticket ook €1 richting Voedselbank Haaglanden en heeft Kompaan Bier ook een mooi support voor de show. Houd daarvoor de socials van White Room Reviews, Kompaan Bier en Musicon goed in de gaten.

Tickets
VVK: €11, via de site van Musicon
Deur: €15

Loud & Heavy - Gluttony Musicon

MUSICON ONLINE

Website
Facebook

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén