White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Tsatthoggua vervanger Hyrgal op Loud & Heavy

Leestijd: 2 minuten

Er werd reikhalzend naar uitgekeken, maar helaas heeft Hyrgal wegens omstandigheden de show van 26 januari moeten afzeggen. Het is voor deze Fransen niet mogelijk om dan naar Nederland af te reizen voor de geplande show in Musicon Den Haag. Een vervanger is gevonden in Tsatthoggua.

Die band, Tsatthoggua, trekt de black metal naar een obscure hoek waar ook hun liefde voor de sadomasochistische kant niet onder stoelen of banken wordt gestoken. Deze Duitsers, ooit gestart onder de naam Dissection, zullen in Musicon dan ook gaan laten blijken waarom zij een ijzersterke, verrassende liveband zijn. Tevens heeft dit kwartet laten weten dat er eindelijk een derde langspeler aan zit te komen. Zouden zij daar ook al materiaal van gaan spelen? Er is maar één manier om daarachter te komen: erbij zijn!

Loud & heavy

Complete line-up en tickets

Naast de Duitse band Tsatthoggua gaan ook de Nederlandse bands Onheil en Hellevaerder en het uit Frankrijk afkomstige Alkhemia de bühne van Musicon bestijgen. De black metal zal de boventoon voeren op deze 26e van januari. Die donkerte zal echter ook worden opgesierd met klanken van andere genres. Onheil staat niet voor niks voor een breed palet aan metal. Naast de black metal is de thrash en heavy metal ook van invloed op Amok en consorten. Dat bleek afgelopen jaar wel op In Black Ashes.

Dit alles gebeurt weer in samenwerking met Kompaan, het beste Haagse biertje. Daarbij zal wederom €1 per ticket gedoneerd worden aan de Voedselbank Haaglanden. Tickets voor deze show op vrijdag 26 januari zijn te koop via de website van Musicon.

MUSICON ONLINE

Website
Facebook

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén