White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Behemoth heeft live-video ‘Bartzabel’ online

Dat Behemoth op 17 december, net voor Kerst, met de live-uitgave In Absentia Dei gaat komen, is geen nieuws meer. Toch heeft Behemoth wel nieuws over die plaat. Behemoth heeft namelijk de video voor de liveversie van ‘Bartzabel’ online gezet.

‘Bartzabel’, welke in de studioversie op I Love You At Your Darkest staat, laat Behemoth op zijn meest groteske versie zien. Die nieuwe plaat is in de verschillende uitgaves al in de pre-order. Check daarvoor de webshop van Nuclear Blast. Hier eerst de video voor ‘Bartzabel’.

Reactie Nergal

“In Absentia Dei was a massive challenge and a huge risk, but it was a great artistic and commercial success. The response was absolutely brilliant – we made a statement with this performance and set the bar high. I hope that we can continue to raise the bar with the projects to come!”

De release gaat uitkomen als digitale uitgave, als digibook en op een uitgebreide vinyluitgave. Die laatste zal drie platen gaan tellen, wat natuurlijk ook weer iets zegt over de totale speelduur van In Absentia Dei. Op de tracklist zal ongetwijfeld ook genoeg ruimte zijn voor de tracks van I Love You At Your Darkest, de meest recente studioplaat. Die is in 2018 verschenen.

Wie de liveshow heeft gezien, weet echter dat Demigod het album is dat het meest aangedaan wordt. Opener ‘Evoe’, welke hierboven als video al te zien is, is afkomstig van ep A Forest. De titeltrack, wat een cover van de klassieker van The Cure is, wordt niet gespeeld.

Behemoth 2021

BEHEMOTH ONLINE

Website
Facebook

NUCLEAR BLAST ONLINE

Website
Webshop

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén