White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Birth Ritual Records: eerste releases op komst

Leestijd: < 1 minuut

De naam Birth Ritual Records zal bij veel mensen nog niks zeggen. Daar gaat wel verandering in komen. Dit Franse label heeft namelijke grootse plannen. De eerste releases zijn namelijk al in de planning opgenomen en die liegen er niet om.

Birth Ritual Records komt voort uit het afgelopen jaar gestopte Deadlight Records. Die platenmaatschappij was actief van 2008 tot 2020 dus. Via hun kwamen zo’n tachtig platen uit, waaronder die van Fiend en The Lumberjack Feedback. Seeress en Mere Mortals, wat respectievelijk de platen van Fiend en The Lumberjack Feedback zijn, zorgden er ook voor dat White Room Reviews naar Frankrijk afreisde. Daar was de man achter Deadlight Records achter de schermen ook in voor een goed gesprek.

Releases op tape

De aankomende releases zetten gelijk de toon. De nieuwbakken platenmaatschappij uit Frankrijk heeft de aankomende uitgaves van Eyehategod en Phil Anselmo & The Illegals op de kop weten te tikken om uit te gaan geven. Dit gebeurt exclusief op tape. Ja, de cassette staat centraal bij deze platenmaatschappij.

Meer informatie over de aankomende releases die deze platenmaatschappij gaat uitbrengen en meer informatie over het in het algemeen, kan gevonden worden op hun socials. Check daarom de socials ervan. Let op: ze zijn nog op zoek naar bands.

Eyehategod Birth Ritual records

Birth Ritual Records online

Facebook

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén